desember 2012

En uke i Spania

Heihei! Lenge siden jeg har blogget nå. Men jeg har ikke hatt noe å blogge om.. Men nå har jeg! Jeg kom nemlig hjem på søndag etter en uke med sol og varme i Spania. Det var så deilig å komme seg hjem fra alt skolestress og kulde. Når vi var der nede slappet vi for det meste og bare gikk rundt. Vi var to dager på shopping på noen svære sentere. Jeg tok ikke mange bilder. Mem tok den ene dagen vi var på stranden! 
Me and my daddy ♥

-Sunniva

Welcome christmas!


Da er julforbredelsene for fult igang! Alle pakkene er kjøpt inn og pakket inn, og julebaksten er på vei. Det er ikke så veldig mye julepynt vi har hjemme siden vi feirer jul på hytten, men det er litt. I dag skal vi i bursdags/julebesøk på Askøy til familien. Da blir det utlevering av pakker og masse god mat. Gleder meg! Hvor skal du ferie jul?

                                                                                                              -Anniken

Winter!

 


Ah! Elsker vinteren.Alt er så fint, spesielt nå om julen når alle pynter med så fine lys! Liker du vinter?

                                                                                                  -Anniken

Ice Skating

Hei og god desember!

Vet vi ikke har blogget på en stund, men vi har begge hatt masse å gjøre både på skolen og fritiden. Forhåpentligvis blir bloggingen bedre snart! 

Idag bestemte meg og pappa ogg for å sjekke isen på vannet vedsiden av huset vårt. Til min store glede var isen trygg og jeg fikk stått på skøyter igjenn. Elsker å stå på skøyter! Tok noen bilder. Enjoy!

                                                                                   Liker du å stå på skøyter?

                                                                                              -Anniken

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits