november 2012

Lonely Bird

 


// Privat //  

                                                                                                    -Anniken

Mattemattemattemattematte...

 

Heihei dere!

Vet det har vært litt dårlig med oppdateringer fra min siden i det siste. Er ganske opptatt med dansing og putti for tiden også har jeg mattetentamen i morgen. Ah! Er såå lei av matte nå, tror jeg har lest i 3 timer hver dag den siste tiden. Jaja, nå føler jeg meg vertfall klar for morgendagen. Lover at det skal komme bedre oppdateringer når allt skolestresset er ferdig! Hva har dere gjort den siste tiden?

                                                                                                         -Anniken

photo; the winter is coming
Nå har det endelig begynt å bli kaldt i Bergen igjen. Så da måtte jeg rett ut i dag og ta bilder av den fine naturen dekket av frost. 
Hva synes du om bildene?
- Sunniva

WantsBikBok
Noe du har lyst på?
-Sunniva 

Gjør meg klar til jul!

Hei!

Det er utrolig hvor fort tiden går. Det er bare to uker igjenn til Desember! Gleder meg som en liten unge. Så idag "pyntet" jeg mac'en litt til jul, så nå har jeg fått ny dock og laget ny bakgrunn. Tenkte jeg kunne vise dere. Ble ganske fornøyd! Det eneste som irriterer meg er det at iphoto iconet ikke kan endres. Jaja. Hope you liked it! Har du begynt å gjøre deg klar for jul?

Docken

Bakgrunnen 

                                                                                                 

                                                                                                         -Anniken

photo; me and only meHeihei! Lenge siden sist, men har rett og slett ikke hatt noe å blogge om, så da tenkte jeg at det var like greit at jeg ikke blogget. Men nå skal jeg prøve å få blogget mest mulig. Tok noen bilder i går som du kan se over her, så håper du liker bildet!

Hva synes du om bildet?
- Sunniva

Farsdag!

 

Hei, hei dere! I dag er det da farsdag, og selvfølgelig som den flinke og snille datteren jeg er har jeg laget en liten gave til min pappa. Var ikke så veldig kreativt. Kjøpte bare en kopp der det sto "søle-kopp" på, pyntet litt rundt det og puttet favorittsjokoladen hans inni. Jeg ble vertfall fornøyd, tror han og ble det. Ha en fin søndag i dag! Hva har du gitt til faren din i dag?

                                                                                                             -Anniken

Innkjøp - 10.11.12

Hei!

I dag tok jeg turen til Lagunen med pappa. Vi skulle fikse et par ting og jeg fikk shoppet litt høst/vinter ting. Er ganske fornøy, følte jeg kjøpte ting jeg trengte. Det er ikke alltid jeg gjør det, til mamma og pappa sin fortivilelse, hehe. Wii, elsker å shoppe. Her er innkjøpene!

H&M - 499,-H&M - 299,-

Accerrorize - 195,-


Vita - 124,-     Må bare si at denne lukter himmelskt! Lukter akkurat som snop. Gleder meg til å bruke den.

                                                                                         Hva syns du?

                                                                                           -Anniken


 

Halloween

Hey!

På fredag var vi på halloween party. Det var utrolig koselgt og gøyt! Var utrolig gøyt å kle seg ut igjenn, hihi. Jeg gikk som vampyr og Sunniva gikk som superhelt. Gleder meg allerede til neste år!

 

Jentene!

Sunni og Meg, hihi 

                                                             Hva var du på halloween?

                                                                        -Anniken
mine to nye søte deksler

Heihei! I går var jeg på senteret en liten tur med Juni. Skulle ikke ha noe spessielt, var bare med henne i mens jeg ventet på å møte resten av familien for vi skulle spise og derretter på kino. Så vi gikk nå rundt å kikket i butikkene, og da kom vi over disse søte dekslene. Har du sett noe så søtt? Vi bestemte oss for å kjøpe en hver. Men så var det kjøp 3 betal for 2, så da kjøpte vi ett på deling, nemlig katten. Så den skal vi ha en uke hver. Haha, ikke så interresant for dere kanskje? 


Så hvis du er på utkikk etter et nytt deksel, så finner du på glitter!
- Sunniva 

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits