oktober 2012

God morning
God morgen!

Som de fleste sikkert har fått med seg fra veldig mange blogger og facebook har det snødd ganske masse. Jeg er en person som er ganske glad i snø, selv om jeg kan være enig at det var kankje litt tidlig med snø nå, men klager ikke. I dagmorres var det et utrolig fint lys ute, så tok noen bilder. Håper alle får en kjempe fin helg!

                                                                                                    -Anniken


gamle redigerte Bilder


en helt vanlig dag

en sommerdag

konfirmasjonen min

Hva synes du om bildene?
- Sunniva 

rolig dag

heihei! I dag har ikke jeg gjort særlig mye. Jeg var ferdig tidlig på skolen og tok bussen direkte hjem. Slengte meg ned på sofaen med Macbooken på fanget, tven på og en kopp kakao i hånden. Kjempe deilig! Ellers har jeg bare gjort litt lekser til i morgen. 


Bildet tatt med iPhone

Noen andre som har hatt en helt rolig dag?

- Sunniva

Hva man gjør når man er syk

Hei, hei dere! Etter å ha hatt feber i et par dager nå tok jeg endelig til fornuft og ble hjemme. Har vært utrolig deiligt å få sovet skikkelig ut.

Vel, til nå har jeg sett på disney, sovet, spist den typiske "jeg-er-syk-så-jeg-syns-synn-på-meg-selv" maten oooog set den nye Pretty Little Liars episoden. Kan nesten ikke vente til neste episode! Nå har jeg tengt til å sitte på en film eller sove litt, også håper jeg at jeg er feberfri til i morgen! Kos dere i dag! Og hvis du og er syk, GOD BEDRING!

                                                                                                       -Anniken

 

 

Dot - By Marc Jacobs

 

Hei! Long time, no see. Må beklage for det, men både meg og Sunniva har vært på leir i helgen og jeg her ikke vært helt frisk i det siste. Hater å være syk.

Uansett, mamma var i utlandet med jobben i forgje uke og tok med en liten godsak hjem til meg. Nemli parfymen Dot fra MARC JACOBS. Elsker den! Den har et ganske søtt og fint design, og den lukter utrolig søtt og godt. Den nye favoritt parfymen min! 


                                                                                        Har luktet den? Hva syns du?

                                                                                                           -Annken

Just Jump...

 

Hei, hei dere! Disse bildene ble tatt i høstferien når jeg var på tur med noen venner og familie venner. Likte de ganske godt! Det ser ganske kult ut. Hehe. Har tenkt å ligge litt flere bilder fra turen ut. Hva syns du om bildene? 

                                                                                                       -Anniken

My everyday make-up

 

Foktighetskrem - Chanel // Foundation - Chanel


Vippetang - H&M // Mascara - Helena Rubinstein 

Solpudder - Gueralin // Kost - Bare minerals 


Blush - MAC breath of plum // Kost - Bare minerals

Øyenbrynspallet - Benefit // Vaselin

 

Fv: Mac Lipstick: Creme d'nude / Creme cup / Sweetie / Capricious // Mac Lip Glass: Double Dare // Ysl Lipstick: Rouge Volupté 2

Her er da hverdagssminken min. Alt er ganske naturlig og fint og det liker jeg. Elsker virkelig alle disse produktene. Hvis du ser etter noen naturlige og lette produkter er mangen av disse for deg. Jeg har ganske lys hudtone så jeg liker å bruke litt bronzer, men ikke for mye. Bare litt på skinnbeina og litt i tinningen. Blushen har jeg hatt siden februar og elsker den utrolig masse. Jeg bytter på å bruke leppeprodukter, men akkurat nå er Sweetie min favoritt. Så hvis du leter etter noen nye produkter er disse absolut noen jeg anbefaler, men de fleste er på den dyre siden. Dette er fordi jeg har veldig sensitiv hud så jeg må bruke produkter som jeg vet virker. Hope you liked it! 

                                                                                                                -Anniken

photo; scrappingHeihei! Isted satt jeg å laget bursdagskort til pappaen min siden han har bursdag på tirsdag. Så da tok jeg noen bilder av bordet jeg sitter på når jeg "scrapper" eller lager bursdagskort. Hva synes du om bildene? 
-Sunniva 

kos med fyr i peisen

Heihei! I høstferien skjer ikke det så mye akkurat. Sitter for det meste å slapper av eller tilbringer tid med venner og familie. I dag har jeg vært borte hos fetterne mine å bakt brownies, så det var jo veldig koselig! Ellers har jeg akkurat fyrt i peisen, og nå sitter jeg varm å god å slapper av. 

- Sunniva

Photo,- Hytten

 


Hva syns du?

                                                                                                      -Anniken

Hyttekos

hei, hei dere!

I skrivende øyeblikk er jeg og familien min på besøk til noen venner. De har til min glede internett i hytten sin! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. Er ikke så fint vær her oppe, men det har snødd litt. Gleder meg skikkelig til vinter og jul nå, hihi. Nå må jeg tilbake til besøket, snakkes dere!


                                                                                                        -Anniken

 

Skibaluba!

Hei, hei dere!

Endelig høstferie! Er såå deilig. Snart reiser jeg på hytten med hele familien. Skal bli deilig å komme opp der igjen. Har ikke vært der siden sommerferien. Eneste negativet er å kjøreveien opp. Tar ganske lang tid til vanlig, men nå holder de på med noe veiarbeid så vi må kjøre en omvei. Jaja, skal nyte ferien uansett. 

I dag var meg, pappa og broderen på skibaluba i byn. Er sikkert ikke så mange som vet hva det er, så kan forklare: Det er et stort slag på masse skiutstyr fra ifjord. Var masse folk der, og en kjent frikjører (hihi). Var litt kult å se han. Fikk meg to ting også. En ny hjem og en lue fra han kjente frikjøreren sitt merke. Føler jeg begynner å bli klar for vinter nå.

Lue - KASK 199,-

Hjelm - Sweet (Husker ikke pris). Fikk ikke så bra bilde av den siden jeg måtte pakke den ned, men den er en matt svart vanlig hjelm.

Unasett, nå drar vi til hytten. Kos dere videre i høstferien!

                                                                                                              -Anniken


 

 

 

 


 

 

Høstferie

Heihei! Akkurat nå er jeg på flyplassen og skal straks stige ombord på flyet til Sandefjord! Skal nemlig ned å besøke min bestevenninne, Elise. Er så godt med høstferie!

photo; mye regn, fører til mye vann

Ekkorn!

Hei, hei dere! For noen dager siden var plutselig denne lille krabaten utenfor huset mitt. Måtte selvfølgelig ta bilde av den. Hihi  
Nå skal jeg gjøre litt lekser, før jeg skal til frisøren. Hvis dere vil kan jeg poste før og etter bilder av håret mitt. Uansett, får hoppe i leksene nå... Blir såå deilig med høstferie nå, dere aner ikke!

                                                                                                Når har du høstferie?
                                                                                                          -Anniken

outfit - 3. oktober 2012

genser bikbok // bukse bikbok // ring gina tricot // sko Ilse Jacobsen // smykke lindex // neglelakk mac (get notised!) //

Heihei! I dag er vi to med hverandre, og vi har akkurat vært ute å tatt outfit-bilder av Anniken. Hva synes dere om bildene, og hva synes dere om outfiten?

photo; fall

Heihei! Var ute isted å tok noen bilder av de fine bladene som er på trærne nå. Elsker fargene om høsten! 
Hva synes du om bildene?
- Sunniva

Missing London...

                                                                                                       ♥ ♥ ♥

                                                                                                     Privat,-

                                                                                                 - Anniken 

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits