september 2012

øve, øve, øve, øve, øve, øve ...

Hei! Måtte bare ha meg en pause fra all øvingen, så da kunne jeg likegodt skrive et innlegg til dere. Dagen i dag har blitt brukt til å drukne i RLE og samfunnsfag.. Er så lei nå!  Kjenner det skal bli godt med høstferie ♥  Men jeg for komme meg tilbake til øvingen. 


Peace out!
- Sunniva

Antrekk: hverdag og bursdag

 

Jeg vet ikke hvor de forskjellige tingene er fra siden jeg har laget kollasjene på www.polyvore.com/ 

- Sunniva

Tre favorittsanger for øyeblikket

Dagens outfit

Sjal -risøe // bukse -bikbok // topp -only // jakke -only

Photo,- Fall colors

 


Privat,- 

                                                                                                      - Anniken

Outfit of the day!

 

// hvit topp - bikbok /  Sjorte - Gina Tricot /  Belte - vera moda /  Bukse - Lee /  Sko - Ilse Jacobsen //

Hei alle sammen! Har hatt en kjempefin dag på skolen i dag. Begynner også å bli skikkelig kald her nå. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag siden det er så skjeldent vi poster outfits her. Ha en fin dag videre dere!

                                                                                                           - Anniken

wants from gina tricot


Alt fra gina tricot

-Sunniva

Ny dock

Hei, hei!

Dagen i dag sålangt har gått til Pll og bare daffing. Har fått litt vond i halsen så jeg har drukket et par kopper te. Deilig! Det er den beste teen i verden. Lukter jul! Klarer ikke helt å beskive den, men kankje en blanding av pepperkakedeig og gløgg. Namm!

Fikk også skiftet ut bakgrunn og docken i dag. Den ble litt sånn Halloween aktig, siden det er høst og snart Halloween. Tenkte dere skulle få se den. Hvis dere vil vite hvordan man skifter iconer på docken kan dere søke på "carolinemaria.blogg.no dock" på google så kommer det opp. Hope you like it!

Selve docken.


Og hele bakgrunnen med dock.

                                                                                             Hva synes du?

                                                                                               - Anniken


 

Høst sko

Hey!

Tenkte at jeg skulle viser dere noen utolig fine og kule sko til høsten. Er så utroolig masse fint ute nå, har lyst på absolut alt av sko! Hehe, men jeg kan nok ikke kjøpe tusen par med sko så jeg plukket ut noen par med sko. Hope you like it ;) 
Ah! Vet ikke hvilken av disse skoene som er mine favoitter. Hvilket par er din favoritt? 

Nå skal jeg jeg nyte resten av lørdagskvelden og se Pll. 

- Anniken

Hot Chocolate...

Hei!

Ute blåser og reigner det som bare det. Bladene har begynt å falle av og det har begynt å skikkelig kaldt. Såå idag bestemte jeg for å lage en deilig kopp med kakao. Nå sitter jeg her med koppen i hendene og skal snart se en episode av Pll. Er helt avhengig av den serien. Hihi. Vel, vel. Nå skal jeg nyte den deilige kakaoen min før jeg drar på trening. Kos dere videre da.

                                                                                    Hvordan er været hos deg?

                                                                                                 -Anniken

Mine topp 3 favoritt youtubere

Den første av mine topp 3 beautyguru's på youtube er Fleurdeforce. Hun heter da Fleur, og har videoer flere ganger i uken. Hun snakker om sminke, hår og osv. Jeg liker henne veldig godt og elsker hennes videoer! Beautychannel hennes finner du heeer. Hun har også en vlogchannel heeeer, og en kanal der hun og hennes søster snakker om tips til bryllup, siden hun skal gifte seg neste år heeer

Den neste favoritten min er Macbarbie07, som blir drevet av Bethany. Hun er vell den jeg liker aller best, både videoene og "personligheten". Hun driver med det samme som de to andre. Hennes beautychannel finner du heeeer. Hun har også en yotubekanal som dreier seg om alt utenom sminke og skjønnhet heeeer

Og den siste er Missglamorazzi, som er fra USA og drevet av en jente som heter Ingrid. Hun er en veldig søt jente, hvis jeg kan si det sånn. Hun snakker om sminke og skjønnhet som de to andre. Du finner hennes beautychannel heeeer, og alt mulig youtubekanal heeeer.

Ser du på noen youtubere? Dersom, hvem da?
- Sunniva 

Outfit - 9.9.12

Hei, hei dere! 

Lenge siden sist. Har hatt ganske mye å gjøre i det siste i og med at dansingen har startet for fult nå også har jeg jo skole.

Denne fredagen var Putti Plutti Pott audition her i Bergen. Er andre året jeg er med, så denne helgen er jeg ganske opptatt med øvinger og slikt. I stykket er jeg nissekone, reinsdyr og tre. Det er utolig gøy, og anbefaler alle som liker å opptre og stå på en scene, gå på audition. Det selvfølgelig et pluss dersom du har gått på dansing eller sunget eller gått på drama før.

Uansett, tenkte jeg skulle poste en outfit før jeg gikk siden det er så lenge siden vi har hatt en outfit her på bloggen:

 


// Jakke - Primark  //  skjerf - Beck Söndergaard  //  t-shorte - B.young  //  Tights - Nike  //  Sko - Ilse Jacobsen  //

Hva syns du?

Har du vært med på Putti Plutti Pott?

-Anniken  

Photo; French macaroonsI dag har jeg laget makroner, pistasjmakroner. Jeg har aldri laget eller smakt makroner før, men jeg er fornøyd med resultatet og de ble kjempe gode! Og foresten, makronene er gulaktige, det er ikke kameraet eller redigeringen som gjør det.

Har du smakt makroner før, eller laget det? 
- Sunniva

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits