august 2012

WEHEARTIT


bilder fra weheartit

- Sunniva

Skole betyr lekser...

Hei, hei dere!

Nå har de fleste begynt på skolen igjenn antar jeg, så når vi begynner på skolen får vi selvføleglig lekser. Meg og Sunniva går siste året på ungsomskolen i år noe som både skremmende og gøy. Kom hjem for en stund siden og har jobbet masse med lekser siden lærerene hadde tydligvis bestemt at de skulle gi oss masse lekser på samme dag... Ja ja. Nå er jeg uansett ferdig og snart skal jeg på dansetrening. Første klassisk time etter sommerferien. Wii! 

Har dere fått mye lekser?

- Anniken

 

Photo; ?Happiness is like perfume: You can't give it away without getting a little on yourself.?- Sunniva

Photo; høsten er nær

 

                                                                                                 Hva syntes dere?

                                                                                                      - Anniken 

Høst gensere til under 500,-

Nå som det det nærmer seg høst og det begynner å bli litt kaldere tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg med noen fine gensere som du kan bruke i høst. Et definnitivt pluss er at alle genserne er under 500 kr! Hvis dere liker dette innlegget kan det være jeg lager ett høst innlegg om underdeler og sko.

Det er så utrolig mange fine høstfagede gensere rundt omkring i alle de forskjellige butikkene, så her får dere noen av mine favoritter:

                      Nelly - 379,-                                                                    Nelly - 199,-                                                               Nelly - 399,-

                        Gina tricot - 499,-                                                      Nelly - 349,-                                           Gina tricot - 199,-
                     asos - 231,-                                                         Nasty gal - 468,-                                                  asos - 421,-
                     
                                                                                Hvilken av genserne likte du best?
                                                                                                    - Anniken

photo; randomnessheihei! Lenge siden sist.. Alle vet jo at skolen har startet igjen, og at sommerferien er over. Slutten av sommerferien var jeg en uke med Anniken på hytten. Kjempe koselig! Det var da jeg tok disse bildene. 

Hva synes du om bildene? 
- Sunniva 

Shopping with daddy

Hola!

I går var jeg i byn med pappa for å shoppe. Han tapte et veddemål vi hadde, og premien var at jeg skulle få velge meg ut et antrekk i byn. Så tenkte jeg skulle vise hva jeg har kjøpt:


Dongerishorte, Lee - 699,- // Dongeribukse, Lee - 599,-


Genser fra Moods of Norway - 899,-

  

Mac Cleanse off oil - 215,-


Mac lipsticks i Fargen Capricious og Creme cup - Begge 180,-

Hva syntes du?

-Anniken 

Ben & Jerry`s

Hei dere!

I dag har det vært en nydelig dag her i Bergen. Så dagen har gått i å sole meg på terassen og bare ta det med ro. Utrolig deilig, men det er litt trist at det bare er en uke igjenn av sommerferien.. Uansett, så hadde pappa kjøpt Cookie Dough til meg da han kom hjem! Så nå skal jeg nyte verdens beste is. Snakkes!


Yummy! ♥ 

-Anniken

Sandefjord City

heihei allesammen! I går tok jeg flyet nedover til Sandefjord for å komme på besøk til Elise, min aller beste bestevenn i noen dager. Så godt å se henne! I dag har vi bare gått rundt å sett i butikker i byen og handlet litt. Jeg fikk kjøpt meg en genser og et mobildeksel. Så fornøyd! søte Elise


Også måtte vi jo å se på Sandefjords kjente fontene! 

 

-Sunniva

Wanties til rommet

Hey you!

Jeg holder på å pusse opp rommet mitt. Er bare et par småting igjenn, så er jeg ferdig. Var innpå et par nettbutikker isted for å finne ut hva jeg ville ha til rommet mitt, så tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har tenkt til å kjøpe:

Alt over er fra IKEA


Hva synes du?

-Anniken

Summer rain

Hey, Anniken her!

Dagen idag startet med nydelig sol. Jeg solte meg til og med i to timer! Men plutselig begynte noen skumle skyer å komme innover Bergen, og nå pøser det ned. Skulle egentlig ta en liten treningstur, men siden det begynte å regne droppe jeg treningsdelen og hoppet rett i dusjen istedet. Nå sitter jeg her å blogger nydusjet og med en kopp bringebær smootie. Nam!

Senere i kveld skal jeg, pappa og storebroren min se Batman, siden vi skal dra å se den nyeste batman filmen på torsdag. Kos dere resten av kvelden.


Noen bilder fra idag.

Hva synes du?

-Anniken

mine topp 8 bloggere

 johannean      ♦      matholck            juliesama           l0ve            auroramohn           krisssy            annais            elisesol 
og så leser jeg selvfølgelig andre på topplisten som Andrea Badendyck, Haawt ++

Link til blogg på hvert bloggnavn. 

- Sunniva

Photo - AMY

Hey alle sammen!

I går kom den søteste lille voffen på besøk til meg. Jeg skal passen henne en liten stund, og det gjør meg ingenting. Hun er en liten Pomeranian og heter Amy. Var ute og tok noen bilder med henne i sted:

Er hun ikke søøt? :D

-Anniken

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits