juli 2012

Photo; Sunset


 

Hva synes du?

-Anniken

Sardinia - Porto cervo

Hei!

Som jeg har sakt så har jeg vært i Sardinia. Det var en utrolig nydelig øy, og været var fantastisk. tenkte jeg skulle vise noen bilder derfra:


Hva syntes dere om bildene? 

Hvor har dere vært i sommer?

-Anniken

 

anbefaler blogg og innlegg

Heihei! Forrige dagen var jeg innpå en av mine favorittblogger, nemlig Kristine Ullebø sin blogg. Der hadde hun akkurat skrevet et innlegg som handlet om fordommer mot de tynne der hvor hun skrev sine meninger. Jeg syntes at dette var et så bra innlegg og handlet om noe som faktisk er sant, så jeg ville dele det med dere. Innlegget finner dere HER.


Leser du bloggen hennes? 

- Sunniva

photoshoot; in the woodHeihei! Isted var meg og Anniken ute å tok noen bilder. Vi holder på med å endre designet, eller Julie holder på. Så da tenkte vi at vi trengte noen bilder til designet. Så hva synes dere? 

Photo; the white flowers
Nikon D3000, 55- 300 mm // bildene er redigert HER

- Sunniva

I'm back + innkjøp

Heihei søte lesere!

Nå har jeg (Anniken) endelig kommet tilbake til gode gamle Norge. Jeg har nemlig vært på ferie på den nydelige øyen Sardinia. Det var helt fantasrisk, og jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder fra ferien her på bloggen ganske snart. Som sagt var øyen fantastisk, men det var dårlig med shopping. Ihvertfall der vi var. Det var noen butikker, men det var nesten bare dyre designerbutikker eller rare jallabutikker så de ble mest shopping på tax-freen. 

I går var meg og Sunniva på shopping, så tenke jeg bare skulle vise det lille jeg kjøpte + de tingene jeg kjøpte da jeg var i Sardinia.//Guerlain, terracotta sheer bronzing powder - i fargen light 2 // Chanel - fuktighetskrem // Ysl lipstick - i fargen nr. 2 // alt fra tax-free, husker ikke pris


//shorts - Gina Tricot, 99 kr // Topp - Bik Bok, 29 kr


//Brille, nese og bart ring - Fra Gina Tricot, 25 kr. Barten er min favoritt :)


Og sist men ikke minst, mine nye Nike Free run sko. De er helt fantastiske. De er så utrolig behagelige å gå i. Jeg har bare hatt de i en dag og er allerede forelsket i de. Hihi ♥  Kjøpte de på Sport1 for 1300 kr.

Kjøpte også en bikini topp og noen solbriller i Sadinia, men har ikke bilder av de akkurat nå, så de får komme senere.

Hva synes du om innkjøpene?

- Anniken

photo; converse

En ting jeg glemte da jeg la ut innkjøpene fra Kreta, glemte jeg å legge ut mine fine grå Converse. Og vet dere hva? De var billigere enn her hjemme så det var jo helt supert!

Hva synes du om bildene? Har du Converse?

- Sunniva

photo; breakfast

- Sunniva

SpinalongaEn av dagene vi var på Kreta var vi ute på øyen Spinalonga. Dette er en kjent øy der det var en landsby før. De spedalske bodde der. Å være spedalsk var en sykdom som var veldig smittsom før i tiden, men sykdommen finnes ikke den dag i dag. De spedalske ble tatt vekk fra familien sin og alt livet sitt og måtte ut på denne øyen. Det var veldig spennende og spessielt å være der. 

-Sunniva

innkjøp fra Hellas ++

Kjole fra Zara // topp husker ikke navnet på butikken // mobildeksel fra Accessorize // Miss Dior scent collection fra tax-free. Shorsten er fra Bikbok, og det kjøpte jeg på tirsdag da jeg var en tur på senteret med Sara. 

Hva synes du om innkjøpene? 

photo; sommer

♥ Sunniva

Homemade Frappe

Heihei!
Sitter å nyter en hjemmelaget frappe nå mens jeg sitter å ser på one tree hill. Ha en fin dag videre alle sammen!

Noen som vil ha oppskrift på frappe?

hjem, kjære hjem

Heisann!

Da er jeg kommet hjem igjen fra Hellas. Og Anniken er dratt til syden, så det er jeg som kommer til å stå for bloggingen de neste 2 ukene. Jeg skal gjøre mitt beste, og prøve å for blogget mest mulig. Jeg kommer nok til å lage et innlegg med bilder fra ferien, og kanskje de små innkjøpene mine ... Så vi får se.

- Sunniva

Outfit - Summer girl

 

// Top og Shorts - Bik bok // 


Like?

- Anniken

Hytteturen

Hei, hei dere!

Da var jeg kommet hjem igjenn. Bilturen hjem ble en smule lengre på grunn av to trafikk ulykker, men det gikk fint. Selve hytteturen var bra. På lørdag da vi kom opp gikk vi rett på løpet som vi skulle være med på. Det gikk ganske bra, men det var ikke så mange med på løpet så det var ikke så vanskelig å få premie. Uansett her er noen bilder fra turen:


Pappa som lager middag. Spagetti carbonara, naaam!


Litt godis må man ha.


Litt utsikt fra hytten.


Bladlesing i sofaen.

Hva har du gjort i helgen?

- Anniken

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits