juni 2012

Good to go

God morgen!

Da er meg og pappa pakket og klare til å dra! Som sakt er det bare en liten tur opp til hytten, siden både broren og moren min måtte jobbe. Vi har ikke internett på hytten så det blir kanskje dårlig med blogging, men kan være jeg klarer å hive inn noen mobilblogger. Er tilbake på søndag. Ha en god helg videre!

Hva skal du i helgen?

- Anniken

Friday night bites

God fredag alle sammen!

De siste dagen har jeg ikke gjort så mye. Har vært litt med venner, og kost meg i solen. Men det jeg for det meste har gjort er å se på vampire diaries. Har blitt helt hektet. så ferdig sesong 3 i forige uke, og har nå begynt å se sesong 1 siden jeg ikke hadde sett alle episodene der. Har kommet til tredje episode. Vel, vel meg og broderen er hjemme alene og i morgen tidlig drar meg og pappa på hytten en liten tur. Kommer tilbake på søndag. Skal prøve å skrive et innlegg før vi drar. Ha en God helg dere!

Random bilde. Nå skal jeg se so you think you can dance:D Bye, bye lovelies

- Anniken

En dag uten strøm

Hei, hei!

I dag tidlig kom den en mann på døren som sa at vi kom til å miste strømmen i en til to timer. Jeg tenkte at det går fint og satt meg ned for å se på en film på mac'en. Plutelig var filmen ferdig og strømmen var fortsatt ikke tilbake, så jeg ventet i ca. en time men strømmen var fortsatt ikke tilbake. Tilslutt bestemte jeg meg for å gå å sjekke sikringsskapet for å se om noe var galt, men jeg fikk ikke sikringsskapet opp. Så jeg ga opp. Når det hadde gått ca. 6 timer uten støm bestemte jeg meg for å ringe pappa. Han og syntes det var ganske rart, så han ba meg kjekke sikringsskapet igjenn. Denne gange med hjelp fra pappa fikk jeg det opp (hehe). Da viste det seg at en av bryterene var av og at alt jeg måtte gjøre var å slå den på, så var alt bra igjenn. Så da hadde jeg vært uten støm, internett, tv, mobilen og mac'en min hadde nesten ingen strøm igjenn og jeg hadde nesten ikke spist noe skikkelig mat på seks timer. Haha, gøy dag. Men, men nå er alt bra igjenn. Her er noen bilder fra den innholdrike dagen min....

Hva har du gjort i dag?

- Anniken

 

Hollywood red lips

 

// Sony 33 a - 18- 55 mm

- Anniken

 

Those lazy summer days

Hei, Hei!

Ah, sommerferie er herlig. Være oppe sent, sove lenge, god mat og sool! I nuet sitter jeg å spiser lunsj på terassen. Har allerede solt meg i et par timer og skal snart gå gå sole meg litt mer. Livet er herlig!

Hva har du gjort i dag?

- Anniken

Summer wanties from NastyGal

Hei!

Nå som sommeren har kommet har vi alle vell lyst på et par nye klesplagg i skapet. Jeg var innom NastGal i sted og fant et par utrolig fine sommer plagg som hadde hvert perfet å ha med seg til syden. Jeg reiser til Sardinia om to uker og jeg kunne virkelig ønske minst ett av disse plaggene kunne være med i kofferten min. Hope you like it:

 Ah, luuv! 

Noe du likte?

- Anniken

God morgen!

Hei, hei dere!

Nå har hele familien akkurat spist frokost og gjort seg klare til å reise. Vi skal nemlig til Voss i dag for å ferie min lille kusine sin 1. års dag. Vi skal også på åpningen av extremsportveko der min onkel skal sykle, så dette blir sikker kjekt selv om vi må kjøre en stund i bil.


Hehe :P

Og hvis noen lurer på hvorfor vi har et bilde av en annen og header av en annen er det fordi vi har brukt et gratisdesign fra en annen blogg, men vi skal få fikset det så snart som mulig.

Skal du noe spesielt i dag?

- Anniken

Outfit - High school girl

Hey you!

Her er det jeg hadde på meg i dag:

Jakke - Gina Tricot // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Sko - Converse // Armbond - Thomas Sabo 

Hva synes du?

- Anniken

Sankthans aften

Hei alle sammen, og god sommer!!

Sunniva har nå reist til Hellas og kommer til å være der en stund, så nå er det meg (Anniken) som kommer til å blogge en stundt. I dag er det jo Sankthans aften og jeg skal en tur til tanten min på grillings. Kanskje jeg viser dere anntrekket mitt senere, me jeg får se om jeg klarer å få noen gode bilder av det. Håper dere får en fin Sankthans aften og har nytt den første dagen med sommerferie! Skal du noe spesielt i dag?

- Anniken

Mulberry Love

Hei dere!

Jeg var innom mulberry.com igår og fant ut at de hadde et lite salg, og selvfølgelig fant jeg noe jeg likte. Selv om det er på salg så er det ganske dyrt, men det er vel lov å drømme seg bort en gang i blandt.Ja, som jeg sa,  ganske dyrt. Kanskje hvis jeg er heldig ligger en av disse herlighetene i postkassen min snart, men vi får se.

Hva synes du?

- Anniken 


8 ting du kanskje ikke viste om meg ( Anniken )

Hei, hei dere!

Tenkte jeg også skulle poste noen ting dere kanskje ikke visste om meg siden Sunniva har gjort det, so here we go.

 

1. Jeg danser. Jeg har danset siden jeg var ca. 7 år og elsker det! Jeg danser klassisk ballet, jazz ballet og moderne. Jeg trener også mitt eget kurs.

 

2. Jeg elsker hunder! Helt siden jeg var liten har jeg ønsket meg en hund, men jeg har fortsatt ikke fått en (hehe). Men jeg passer hunder ganske ofte. De er bare de søteste dyrene i verden.

 

3. Jeg har vært med i Putti plutti pott. Jeg var med for førte gang i fjord. det var utrolig gøy og jeg håper jeg kommer med i år også! Jeg var nissekone, reinsdyr og et tre. Det er noe av det beste jeg noe sinne har vært med på, og jeg anbefaler alle som elsker å danse, synge og opptre å gå på audisjon i år.
4. Jeg er veldig pappa jente. Når jeg var liten var jeg mer mamma jente, men nå har det byttet til pappa. 

 

5. Jeg har hytte på fjellet. Jeg er en type jente som liker å være ute i naturen, og da passer det perfekt med en hytte på fjellet. Jeg er ikke så glad i å gå på lange turer, men jeg elsker å være oppe på hytten. Det er best å være der oppe om vinteren slik at vi kan stå på slalom og være ute i snøen.

 

6.  Jeg synes faktisk ikke at regn er så gale. Jeg er selvføleglig Bergenser da, så jeg er ganske vandt til regn. Jeg synes det litt deilig at de regner av og til. Men liker bare regne om sommeren. Om høsten og vinteren er det ikke like gøyt med regn.

 

7. Jeg eeeelsker TACO! Jeg har spist taco nesten hver fredag siden jeg var bitteliten. Det er ganske mange som sier de begynner å bli litt lei av det nå, men jeg elsker det fortsatt! 

 

8. Jeg elsker alle vennene mine. Alle vennene mine betyr så mye for meg og jeg kunne aldri klart meg uten dem!

Var det noe du ikke viste?

- Anniken

wants from gina tricot


kjole 199-, // topp 149,- // topp 99,-

kjole med fin rygg 249,- // shorts 299,- 

Var det noe du likte?

- Sunniva

 

7 ting dere kanskje ikke viste om meg (Sunniva)

1. jeg er ikke noe dyreelsker. Jeg liker dyr, men er ikke slik at jeg trygler foreldrene mine om et dyr og er ikke den personen som løper bort å klapper en hund.

2. Når jeg blir voksen vil jeg jobbe med noe innen design eller fotografering. 

3. Jeg har instagram. Og der heter jeg sunnivaskon.4. Jeg kjøpte meg macbook etter jeg konfirmerte meg.
Og jeg elsker den! 

5. På skolen er jeg den som jobber veldig for å få gode karakterer. Jeg sitter en hel dag, eller mer for å få en bra karakter. Hvis jeg ikke gjør det, vet jeg at jeg kunne gjort det bra, og blir skuffet over meg selv. Men noen ganger kan jeg bruke litt for mye tid på skolearbeid i følge foreldrene mine. 

6. Jeg elsker alioli. ååårh! Det er så godt. Jeg spiser det til så å si nesten alt. 

7. Mitt favoritt spill nå på iPhone min er Mega Run. Super gøy, selvom jeg ikke er så veldig god .. 

Thomas Sabo

 

 Dette er mitt charms armbond fra Thomas Sabo som jeg virkelig elsker! Jeg bruker det nesten hver dag. Det er definitivt mitt favoritt armbond, og det betyr ganske mye for meg

Hva er ditt favortitt armbond?

-Anniken 

flowers

Nikon D3000 + 300 mm 

Hva synes du om bildene? 

Cupcakes...Love

-Anniken

London Love

 

 

 ♥ Double-decker

♥ Fotballkamp

♥ Telefonkiosk♥ London Eye

♥ Big Ben


♥ Piccadilly Circus

Har du vært i London?

-Anniken

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

15, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits