mai 2013

ONE DIRECTION KONSERTEN!

Ah! Konserten var helt fantastisk. Hadde egentlig ikke så store forventninger til konserten siden den ikke hadde fått så bra kritikk i Danmark, men den var helt fantastisk! Stemningen i salen var helt syk, og guttene var utrolig flinke. Tror både meg og Sunniva kan si at dette var noe av det beste vi har vært med på. Tror jeg sang med for full hals på hver sang, og det ble vell litt skriking innimellom, hihi. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg har sett de live. Dette har vært den beste opplevelsen jeg noen sinne har vært med på, og været i Oslo var helt perfekt også. Ble litt shopping også, kan kanskje vise dere senere. Har noen bilder fra turen, men det er ikke de beste. Jeg orket ikke drassepå speilrefleksen, så dere får nøye dere med litt dårlige mobilbilder.

Meg og Sunni på Fridays. Savner det fine været!

Så var det tid for konsert:


Det var helt sinnsykt stort inne på Telenor arena, og det var utrolig mange personer der inne. Syns plassene våren var ganske brae. Vi kunne se alt som skjedde hele tiden, og vi kunne sitte oss ned hvis vi ble trøtte (noe som vi ikke gjorde, jeg var helt giret igjennom hele konserten).


Ja, bilden her var ikke så bra, men dere har vertfall fått et lite innblikk av hvordan det var. 

                                                                               Var noen av dere på konserten?

                                                                                                 -Anniken 

Venter på våren

Heei!

Jeg skjønner ikke at det har blitt mai allerede! Dette året har gått så fort, og snart er jeg ferdig på ungdomskolen. Det er litt skummelt, men samtidig litt spennede. I de siste dagene har jeg egentlig bare sittet i kosedressen med feber og hoste, å ventet på at våren skal komme. Bladene har såvidt begynt å komme ut, og tempraturen er ikke til å skyte av... I fjord hadde jeg allerede badet og bladene var nesten hetl ute. Det er vel bare å være tolmodig. Våren kommer vel snart. Feberen min har forsvunnet, men hosten henger litt igjenn. 

Når skal jeg bare se frem til neste uke der meg og Sunniva skal på One Direction konsert i Oslo!!! Gleder meg noe helt sykt mye. Ha en fortsatt fin søndag dere, snakkes.

                                                                                                     - Anniken

 

Anniken & Sunniva

Anniken & Sunniva

16, Bergen

Velkommen til våres blogg! Vi er to jenter fra Bergen som interesserer oss for foto og mote, dette er grunnen til vårt blogg navn

Kategorier

Arkiv

hits