Blogg

Wants

Kunne du tenkt deg noe av dette?
- Sunniva

Hipp hurra for Anniken!

Gratulerer så mye med 16 årsdagen bestevenn! Jeg håper du har hatt en super dag så langt og at den blir like bra i kveld. Suss og klem Sunniva <3

Glad i deg!
Gratulerer Anniken med dagen i kommentarfeltet!

Litt nytt

Bukser fra bikbok 99,-
Skål fra kremmerhuset 39,-

Hva synes du om innkjøpene?
-Sunniva

Min iPhone

Heihei! Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på iphonen min av apps og hvordan jeg organiserer dem.

Her kan du se bakgrunnsbildet mitt når jeg har låst skjerm. Bildet er funne på weheartit!

Dette er den første siden. Den er vell den siden jeg bruker minst. Jeg har bare sånne ting som omstillinger, bilder, kamera, Mail og kalender.

Dette er den siden jeg bruker så og si hele tiden. Her har jeg alle apps jeg er avhengig av og bruker hver dag. For eksempel Facebook, snapchat, spotify, Instagram osv.

Så har jeg noen ulike mapper. I denne mappen er det slike apps som jeg aldri bruker. Har samlet de i en mappe for at de skal ta minst mulig plass.

Dette er den ene av to spillmapper jeg har. I denne er det de spillene som jeg bare spiller av og til, mens i denne mappen som kommer på neste bilde er de spillene jeg spiller mest.

Her kan du se favorittspillene mine. Nå får øyeblikket spiller jeg mest quizkampen og tempelrun 2!

Også har jeg en mappe med de bloggene jeg leser hver dag.

Og til slutt har jeg en mappe med apps som jeg pleide å redigere bildene mine med. Men jeg bruker ikke de særlig mye lenger, nå redigere jeg bildene mine i instagram.

Det var alt jeg har på mobilen min. Har du noen anbefalte apps?
-Sunniva

Høstferie

Heihei! Akkurat nå er jeg på flyplassen og skal straks stige ombord på flyet til Sandefjord! Skal nemlig ned å besøke min bestevenninne, Elise. Er så godt med høstferie!

Missing London...

                                                                                                       ♥ ♥ ♥

                                                                                                     Privat,-

                                                                                                 - Anniken 

øve, øve, øve, øve, øve, øve ...

Hei! Måtte bare ha meg en pause fra all øvingen, så da kunne jeg likegodt skrive et innlegg til dere. Dagen i dag har blitt brukt til å drukne i RLE og samfunnsfag.. Er så lei nå!  Kjenner det skal bli godt med høstferie ♥  Men jeg for komme meg tilbake til øvingen. 


Peace out!
- Sunniva

Antrekk: hverdag og bursdag

 

Jeg vet ikke hvor de forskjellige tingene er fra siden jeg har laget kollasjene på www.polyvore.com/ 

- Sunniva

Tre favorittsanger for øyeblikket

Dagens outfit

Sjal -risøe // bukse -bikbok // topp -only // jakke -only

Photo,- Fall colors

 


Privat,- 

                                                                                                      - Anniken

Outfit of the day!

 

// hvit topp - bikbok /  Sjorte - Gina Tricot /  Belte - vera moda /  Bukse - Lee /  Sko - Ilse Jacobsen //

Hei alle sammen! Har hatt en kjempefin dag på skolen i dag. Begynner også å bli skikkelig kald her nå. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag siden det er så skjeldent vi poster outfits her. Ha en fin dag videre dere!

                                                                                                           - Anniken

wants from gina tricot


Alt fra gina tricot

-Sunniva

Ny dock

Hei, hei!

Dagen i dag sålangt har gått til Pll og bare daffing. Har fått litt vond i halsen så jeg har drukket et par kopper te. Deilig! Det er den beste teen i verden. Lukter jul! Klarer ikke helt å beskive den, men kankje en blanding av pepperkakedeig og gløgg. Namm!

Fikk også skiftet ut bakgrunn og docken i dag. Den ble litt sånn Halloween aktig, siden det er høst og snart Halloween. Tenkte dere skulle få se den. Hvis dere vil vite hvordan man skifter iconer på docken kan dere søke på "carolinemaria.blogg.no dock" på google så kommer det opp. Hope you like it!

Selve docken.


Og hele bakgrunnen med dock.

                                                                                             Hva synes du?

                                                                                               - Anniken


 

Høst sko

Hey!

Tenkte at jeg skulle viser dere noen utolig fine og kule sko til høsten. Er så utroolig masse fint ute nå, har lyst på absolut alt av sko! Hehe, men jeg kan nok ikke kjøpe tusen par med sko så jeg plukket ut noen par med sko. Hope you like it ;) 
Ah! Vet ikke hvilken av disse skoene som er mine favoitter. Hvilket par er din favoritt? 

Nå skal jeg jeg nyte resten av lørdagskvelden og se Pll. 

- Anniken

Hot Chocolate...

Hei!

Ute blåser og reigner det som bare det. Bladene har begynt å falle av og det har begynt å skikkelig kaldt. Såå idag bestemte jeg for å lage en deilig kopp med kakao. Nå sitter jeg her med koppen i hendene og skal snart se en episode av Pll. Er helt avhengig av den serien. Hihi. Vel, vel. Nå skal jeg nyte den deilige kakaoen min før jeg drar på trening. Kos dere videre da.

                                                                                    Hvordan er været hos deg?

                                                                                                 -Anniken

Mine topp 3 favoritt youtubere

Den første av mine topp 3 beautyguru's på youtube er Fleurdeforce. Hun heter da Fleur, og har videoer flere ganger i uken. Hun snakker om sminke, hår og osv. Jeg liker henne veldig godt og elsker hennes videoer! Beautychannel hennes finner du heeer. Hun har også en vlogchannel heeeer, og en kanal der hun og hennes søster snakker om tips til bryllup, siden hun skal gifte seg neste år heeer

Den neste favoritten min er Macbarbie07, som blir drevet av Bethany. Hun er vell den jeg liker aller best, både videoene og "personligheten". Hun driver med det samme som de to andre. Hennes beautychannel finner du heeeer. Hun har også en yotubekanal som dreier seg om alt utenom sminke og skjønnhet heeeer

Og den siste er Missglamorazzi, som er fra USA og drevet av en jente som heter Ingrid. Hun er en veldig søt jente, hvis jeg kan si det sånn. Hun snakker om sminke og skjønnhet som de to andre. Du finner hennes beautychannel heeeer, og alt mulig youtubekanal heeeer.

Ser du på noen youtubere? Dersom, hvem da?
- Sunniva 

Outfit - 9.9.12

Hei, hei dere! 

Lenge siden sist. Har hatt ganske mye å gjøre i det siste i og med at dansingen har startet for fult nå også har jeg jo skole.

Denne fredagen var Putti Plutti Pott audition her i Bergen. Er andre året jeg er med, så denne helgen er jeg ganske opptatt med øvinger og slikt. I stykket er jeg nissekone, reinsdyr og tre. Det er utolig gøy, og anbefaler alle som liker å opptre og stå på en scene, gå på audition. Det selvfølgelig et pluss dersom du har gått på dansing eller sunget eller gått på drama før.

Uansett, tenkte jeg skulle poste en outfit før jeg gikk siden det er så lenge siden vi har hatt en outfit her på bloggen:

 


// Jakke - Primark  //  skjerf - Beck Söndergaard  //  t-shorte - B.young  //  Tights - Nike  //  Sko - Ilse Jacobsen  //

Hva syns du?

Har du vært med på Putti Plutti Pott?

-Anniken  

Photo; French macaroonsI dag har jeg laget makroner, pistasjmakroner. Jeg har aldri laget eller smakt makroner før, men jeg er fornøyd med resultatet og de ble kjempe gode! Og foresten, makronene er gulaktige, det er ikke kameraet eller redigeringen som gjør det.

Har du smakt makroner før, eller laget det? 
- Sunniva

WEHEARTIT


bilder fra weheartit

- Sunniva

Skole betyr lekser...

Hei, hei dere!

Nå har de fleste begynt på skolen igjenn antar jeg, så når vi begynner på skolen får vi selvføleglig lekser. Meg og Sunniva går siste året på ungsomskolen i år noe som både skremmende og gøy. Kom hjem for en stund siden og har jobbet masse med lekser siden lærerene hadde tydligvis bestemt at de skulle gi oss masse lekser på samme dag... Ja ja. Nå er jeg uansett ferdig og snart skal jeg på dansetrening. Første klassisk time etter sommerferien. Wii! 

Har dere fått mye lekser?

- Anniken

 

Photo; ?Happiness is like perfume: You can't give it away without getting a little on yourself.?- Sunniva

Photo; høsten er nær

 

                                                                                                 Hva syntes dere?

                                                                                                      - Anniken 

Høst gensere til under 500,-

Nå som det det nærmer seg høst og det begynner å bli litt kaldere tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg med noen fine gensere som du kan bruke i høst. Et definnitivt pluss er at alle genserne er under 500 kr! Hvis dere liker dette innlegget kan det være jeg lager ett høst innlegg om underdeler og sko.

Det er så utrolig mange fine høstfagede gensere rundt omkring i alle de forskjellige butikkene, så her får dere noen av mine favoritter:

                      Nelly - 379,-                                                                    Nelly - 199,-                                                               Nelly - 399,-

                        Gina tricot - 499,-                                                      Nelly - 349,-                                           Gina tricot - 199,-
                     asos - 231,-                                                         Nasty gal - 468,-                                                  asos - 421,-
                     
                                                                                Hvilken av genserne likte du best?
                                                                                                    - Anniken

photo; randomnessheihei! Lenge siden sist.. Alle vet jo at skolen har startet igjen, og at sommerferien er over. Slutten av sommerferien var jeg en uke med Anniken på hytten. Kjempe koselig! Det var da jeg tok disse bildene. 

Hva synes du om bildene? 
- Sunniva 

Shopping with daddy

Hola!

I går var jeg i byn med pappa for å shoppe. Han tapte et veddemål vi hadde, og premien var at jeg skulle få velge meg ut et antrekk i byn. Så tenkte jeg skulle vise hva jeg har kjøpt:


Dongerishorte, Lee - 699,- // Dongeribukse, Lee - 599,-


Genser fra Moods of Norway - 899,-

  

Mac Cleanse off oil - 215,-


Mac lipsticks i Fargen Capricious og Creme cup - Begge 180,-

Hva syntes du?

-Anniken 

Ben & Jerry`s

Hei dere!

I dag har det vært en nydelig dag her i Bergen. Så dagen har gått i å sole meg på terassen og bare ta det med ro. Utrolig deilig, men det er litt trist at det bare er en uke igjenn av sommerferien.. Uansett, så hadde pappa kjøpt Cookie Dough til meg da han kom hjem! Så nå skal jeg nyte verdens beste is. Snakkes!


Yummy! ♥ 

-Anniken

Sandefjord City

heihei allesammen! I går tok jeg flyet nedover til Sandefjord for å komme på besøk til Elise, min aller beste bestevenn i noen dager. Så godt å se henne! I dag har vi bare gått rundt å sett i butikker i byen og handlet litt. Jeg fikk kjøpt meg en genser og et mobildeksel. Så fornøyd! søte Elise


Også måtte vi jo å se på Sandefjords kjente fontene! 

 

-Sunniva

Wanties til rommet

Hey you!

Jeg holder på å pusse opp rommet mitt. Er bare et par småting igjenn, så er jeg ferdig. Var innpå et par nettbutikker isted for å finne ut hva jeg ville ha til rommet mitt, så tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har tenkt til å kjøpe:

Alt over er fra IKEA


Hva synes du?

-Anniken

Summer rain

Hey, Anniken her!

Dagen idag startet med nydelig sol. Jeg solte meg til og med i to timer! Men plutselig begynte noen skumle skyer å komme innover Bergen, og nå pøser det ned. Skulle egentlig ta en liten treningstur, men siden det begynte å regne droppe jeg treningsdelen og hoppet rett i dusjen istedet. Nå sitter jeg her å blogger nydusjet og med en kopp bringebær smootie. Nam!

Senere i kveld skal jeg, pappa og storebroren min se Batman, siden vi skal dra å se den nyeste batman filmen på torsdag. Kos dere resten av kvelden.


Noen bilder fra idag.

Hva synes du?

-Anniken

mine topp 8 bloggere

 johannean      ♦      matholck            juliesama           l0ve            auroramohn           krisssy            annais            elisesol 
og så leser jeg selvfølgelig andre på topplisten som Andrea Badendyck, Haawt ++

Link til blogg på hvert bloggnavn. 

- Sunniva

Photo - AMY

Hey alle sammen!

I går kom den søteste lille voffen på besøk til meg. Jeg skal passen henne en liten stund, og det gjør meg ingenting. Hun er en liten Pomeranian og heter Amy. Var ute og tok noen bilder med henne i sted:

Er hun ikke søøt? :D

-Anniken

Photo; Sunset


 

Hva synes du?

-Anniken

Sardinia - Porto cervo

Hei!

Som jeg har sakt så har jeg vært i Sardinia. Det var en utrolig nydelig øy, og været var fantastisk. tenkte jeg skulle vise noen bilder derfra:


Hva syntes dere om bildene? 

Hvor har dere vært i sommer?

-Anniken

 

anbefaler blogg og innlegg

Heihei! Forrige dagen var jeg innpå en av mine favorittblogger, nemlig Kristine Ullebø sin blogg. Der hadde hun akkurat skrevet et innlegg som handlet om fordommer mot de tynne der hvor hun skrev sine meninger. Jeg syntes at dette var et så bra innlegg og handlet om noe som faktisk er sant, så jeg ville dele det med dere. Innlegget finner dere HER.


Leser du bloggen hennes? 

- Sunniva

photoshoot; in the woodHeihei! Isted var meg og Anniken ute å tok noen bilder. Vi holder på med å endre designet, eller Julie holder på. Så da tenkte vi at vi trengte noen bilder til designet. Så hva synes dere? 

Photo; the white flowers
Nikon D3000, 55- 300 mm // bildene er redigert HER

- Sunniva

I'm back + innkjøp

Heihei søte lesere!

Nå har jeg (Anniken) endelig kommet tilbake til gode gamle Norge. Jeg har nemlig vært på ferie på den nydelige øyen Sardinia. Det var helt fantasrisk, og jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder fra ferien her på bloggen ganske snart. Som sagt var øyen fantastisk, men det var dårlig med shopping. Ihvertfall der vi var. Det var noen butikker, men det var nesten bare dyre designerbutikker eller rare jallabutikker så de ble mest shopping på tax-freen. 

I går var meg og Sunniva på shopping, så tenke jeg bare skulle vise det lille jeg kjøpte + de tingene jeg kjøpte da jeg var i Sardinia.//Guerlain, terracotta sheer bronzing powder - i fargen light 2 // Chanel - fuktighetskrem // Ysl lipstick - i fargen nr. 2 // alt fra tax-free, husker ikke pris


//shorts - Gina Tricot, 99 kr // Topp - Bik Bok, 29 kr


//Brille, nese og bart ring - Fra Gina Tricot, 25 kr. Barten er min favoritt :)


Og sist men ikke minst, mine nye Nike Free run sko. De er helt fantastiske. De er så utrolig behagelige å gå i. Jeg har bare hatt de i en dag og er allerede forelsket i de. Hihi ♥  Kjøpte de på Sport1 for 1300 kr.

Kjøpte også en bikini topp og noen solbriller i Sadinia, men har ikke bilder av de akkurat nå, så de får komme senere.

Hva synes du om innkjøpene?

- Anniken

photo; converse

En ting jeg glemte da jeg la ut innkjøpene fra Kreta, glemte jeg å legge ut mine fine grå Converse. Og vet dere hva? De var billigere enn her hjemme så det var jo helt supert!

Hva synes du om bildene? Har du Converse?

- Sunniva

photo; breakfast

- Sunniva

SpinalongaEn av dagene vi var på Kreta var vi ute på øyen Spinalonga. Dette er en kjent øy der det var en landsby før. De spedalske bodde der. Å være spedalsk var en sykdom som var veldig smittsom før i tiden, men sykdommen finnes ikke den dag i dag. De spedalske ble tatt vekk fra familien sin og alt livet sitt og måtte ut på denne øyen. Det var veldig spennende og spessielt å være der. 

-Sunniva

innkjøp fra Hellas ++

Kjole fra Zara // topp husker ikke navnet på butikken // mobildeksel fra Accessorize // Miss Dior scent collection fra tax-free. Shorsten er fra Bikbok, og det kjøpte jeg på tirsdag da jeg var en tur på senteret med Sara. 

Hva synes du om innkjøpene? 

photo; sommer

♥ Sunniva

Homemade Frappe

Heihei!
Sitter å nyter en hjemmelaget frappe nå mens jeg sitter å ser på one tree hill. Ha en fin dag videre alle sammen!

Noen som vil ha oppskrift på frappe?

hjem, kjære hjem

Heisann!

Da er jeg kommet hjem igjen fra Hellas. Og Anniken er dratt til syden, så det er jeg som kommer til å stå for bloggingen de neste 2 ukene. Jeg skal gjøre mitt beste, og prøve å for blogget mest mulig. Jeg kommer nok til å lage et innlegg med bilder fra ferien, og kanskje de små innkjøpene mine ... Så vi får se.

- Sunniva

Outfit - Summer girl

 

// Top og Shorts - Bik bok // 


Like?

- Anniken

Hytteturen

Hei, hei dere!

Da var jeg kommet hjem igjenn. Bilturen hjem ble en smule lengre på grunn av to trafikk ulykker, men det gikk fint. Selve hytteturen var bra. På lørdag da vi kom opp gikk vi rett på løpet som vi skulle være med på. Det gikk ganske bra, men det var ikke så mange med på løpet så det var ikke så vanskelig å få premie. Uansett her er noen bilder fra turen:


Pappa som lager middag. Spagetti carbonara, naaam!


Litt godis må man ha.


Litt utsikt fra hytten.


Bladlesing i sofaen.

Hva har du gjort i helgen?

- Anniken

Good to go

God morgen!

Da er meg og pappa pakket og klare til å dra! Som sakt er det bare en liten tur opp til hytten, siden både broren og moren min måtte jobbe. Vi har ikke internett på hytten så det blir kanskje dårlig med blogging, men kan være jeg klarer å hive inn noen mobilblogger. Er tilbake på søndag. Ha en god helg videre!

Hva skal du i helgen?

- Anniken

Friday night bites

God fredag alle sammen!

De siste dagen har jeg ikke gjort så mye. Har vært litt med venner, og kost meg i solen. Men det jeg for det meste har gjort er å se på vampire diaries. Har blitt helt hektet. så ferdig sesong 3 i forige uke, og har nå begynt å se sesong 1 siden jeg ikke hadde sett alle episodene der. Har kommet til tredje episode. Vel, vel meg og broderen er hjemme alene og i morgen tidlig drar meg og pappa på hytten en liten tur. Kommer tilbake på søndag. Skal prøve å skrive et innlegg før vi drar. Ha en God helg dere!

Random bilde. Nå skal jeg se so you think you can dance:D Bye, bye lovelies

- Anniken

En dag uten strøm

Hei, hei!

I dag tidlig kom den en mann på døren som sa at vi kom til å miste strømmen i en til to timer. Jeg tenkte at det går fint og satt meg ned for å se på en film på mac'en. Plutelig var filmen ferdig og strømmen var fortsatt ikke tilbake, så jeg ventet i ca. en time men strømmen var fortsatt ikke tilbake. Tilslutt bestemte jeg meg for å gå å sjekke sikringsskapet for å se om noe var galt, men jeg fikk ikke sikringsskapet opp. Så jeg ga opp. Når det hadde gått ca. 6 timer uten støm bestemte jeg meg for å ringe pappa. Han og syntes det var ganske rart, så han ba meg kjekke sikringsskapet igjenn. Denne gange med hjelp fra pappa fikk jeg det opp (hehe). Da viste det seg at en av bryterene var av og at alt jeg måtte gjøre var å slå den på, så var alt bra igjenn. Så da hadde jeg vært uten støm, internett, tv, mobilen og mac'en min hadde nesten ingen strøm igjenn og jeg hadde nesten ikke spist noe skikkelig mat på seks timer. Haha, gøy dag. Men, men nå er alt bra igjenn. Her er noen bilder fra den innholdrike dagen min....

Hva har du gjort i dag?

- Anniken

 

Hollywood red lips

 

// Sony 33 a - 18- 55 mm

- Anniken

 

Those lazy summer days

Hei, Hei!

Ah, sommerferie er herlig. Være oppe sent, sove lenge, god mat og sool! I nuet sitter jeg å spiser lunsj på terassen. Har allerede solt meg i et par timer og skal snart gå gå sole meg litt mer. Livet er herlig!

Hva har du gjort i dag?

- Anniken

Summer wanties from NastyGal

Hei!

Nå som sommeren har kommet har vi alle vell lyst på et par nye klesplagg i skapet. Jeg var innom NastGal i sted og fant et par utrolig fine sommer plagg som hadde hvert perfet å ha med seg til syden. Jeg reiser til Sardinia om to uker og jeg kunne virkelig ønske minst ett av disse plaggene kunne være med i kofferten min. Hope you like it:

 Ah, luuv! 

Noe du likte?

- Anniken

God morgen!

Hei, hei dere!

Nå har hele familien akkurat spist frokost og gjort seg klare til å reise. Vi skal nemlig til Voss i dag for å ferie min lille kusine sin 1. års dag. Vi skal også på åpningen av extremsportveko der min onkel skal sykle, så dette blir sikker kjekt selv om vi må kjøre en stund i bil.


Hehe :P

Og hvis noen lurer på hvorfor vi har et bilde av en annen og header av en annen er det fordi vi har brukt et gratisdesign fra en annen blogg, men vi skal få fikset det så snart som mulig.

Skal du noe spesielt i dag?

- Anniken

Outfit - High school girl

Hey you!

Her er det jeg hadde på meg i dag:

Jakke - Gina Tricot // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Sko - Converse // Armbond - Thomas Sabo 

Hva synes du?

- Anniken

Sankthans aften

Hei alle sammen, og god sommer!!

Sunniva har nå reist til Hellas og kommer til å være der en stund, så nå er det meg (Anniken) som kommer til å blogge en stundt. I dag er det jo Sankthans aften og jeg skal en tur til tanten min på grillings. Kanskje jeg viser dere anntrekket mitt senere, me jeg får se om jeg klarer å få noen gode bilder av det. Håper dere får en fin Sankthans aften og har nytt den første dagen med sommerferie! Skal du noe spesielt i dag?

- Anniken

Mulberry Love

Hei dere!

Jeg var innom mulberry.com igår og fant ut at de hadde et lite salg, og selvfølgelig fant jeg noe jeg likte. Selv om det er på salg så er det ganske dyrt, men det er vel lov å drømme seg bort en gang i blandt.Ja, som jeg sa,  ganske dyrt. Kanskje hvis jeg er heldig ligger en av disse herlighetene i postkassen min snart, men vi får se.

Hva synes du?

- Anniken 


8 ting du kanskje ikke viste om meg ( Anniken )

Hei, hei dere!

Tenkte jeg også skulle poste noen ting dere kanskje ikke visste om meg siden Sunniva har gjort det, so here we go.

 

1. Jeg danser. Jeg har danset siden jeg var ca. 7 år og elsker det! Jeg danser klassisk ballet, jazz ballet og moderne. Jeg trener også mitt eget kurs.

 

2. Jeg elsker hunder! Helt siden jeg var liten har jeg ønsket meg en hund, men jeg har fortsatt ikke fått en (hehe). Men jeg passer hunder ganske ofte. De er bare de søteste dyrene i verden.

 

3. Jeg har vært med i Putti plutti pott. Jeg var med for førte gang i fjord. det var utrolig gøy og jeg håper jeg kommer med i år også! Jeg var nissekone, reinsdyr og et tre. Det er noe av det beste jeg noe sinne har vært med på, og jeg anbefaler alle som elsker å danse, synge og opptre å gå på audisjon i år.
4. Jeg er veldig pappa jente. Når jeg var liten var jeg mer mamma jente, men nå har det byttet til pappa. 

 

5. Jeg har hytte på fjellet. Jeg er en type jente som liker å være ute i naturen, og da passer det perfekt med en hytte på fjellet. Jeg er ikke så glad i å gå på lange turer, men jeg elsker å være oppe på hytten. Det er best å være der oppe om vinteren slik at vi kan stå på slalom og være ute i snøen.

 

6.  Jeg synes faktisk ikke at regn er så gale. Jeg er selvføleglig Bergenser da, så jeg er ganske vandt til regn. Jeg synes det litt deilig at de regner av og til. Men liker bare regne om sommeren. Om høsten og vinteren er det ikke like gøyt med regn.

 

7. Jeg eeeelsker TACO! Jeg har spist taco nesten hver fredag siden jeg var bitteliten. Det er ganske mange som sier de begynner å bli litt lei av det nå, men jeg elsker det fortsatt! 

 

8. Jeg elsker alle vennene mine. Alle vennene mine betyr så mye for meg og jeg kunne aldri klart meg uten dem!

Var det noe du ikke viste?

- Anniken

wants from gina tricot


kjole 199-, // topp 149,- // topp 99,-

kjole med fin rygg 249,- // shorts 299,- 

Var det noe du likte?

- Sunniva

 

7 ting dere kanskje ikke viste om meg (Sunniva)

1. jeg er ikke noe dyreelsker. Jeg liker dyr, men er ikke slik at jeg trygler foreldrene mine om et dyr og er ikke den personen som løper bort å klapper en hund.

2. Når jeg blir voksen vil jeg jobbe med noe innen design eller fotografering. 

3. Jeg har instagram. Og der heter jeg sunnivaskon.4. Jeg kjøpte meg macbook etter jeg konfirmerte meg.
Og jeg elsker den! 

5. På skolen er jeg den som jobber veldig for å få gode karakterer. Jeg sitter en hel dag, eller mer for å få en bra karakter. Hvis jeg ikke gjør det, vet jeg at jeg kunne gjort det bra, og blir skuffet over meg selv. Men noen ganger kan jeg bruke litt for mye tid på skolearbeid i følge foreldrene mine. 

6. Jeg elsker alioli. ååårh! Det er så godt. Jeg spiser det til så å si nesten alt. 

7. Mitt favoritt spill nå på iPhone min er Mega Run. Super gøy, selvom jeg ikke er så veldig god .. 

Thomas Sabo

 

 Dette er mitt charms armbond fra Thomas Sabo som jeg virkelig elsker! Jeg bruker det nesten hver dag. Det er definitivt mitt favoritt armbond, og det betyr ganske mye for meg

Hva er ditt favortitt armbond?

-Anniken 

flowers

Nikon D3000 + 300 mm 

Hva synes du om bildene? 

Cupcakes...Love

-Anniken

London Love

 

 

 ♥ Double-decker

♥ Fotballkamp

♥ Telefonkiosk♥ London Eye

♥ Big Ben


♥ Piccadilly Circus

Har du vært i London?

-Anniken

litt nytt

Topp - bikbok 79 ,- // bikini-overdel - gina tricot 49 ,-

- Sunniva

Summer fashion inspiration

Hei dere!

Nå har sommeren endelig begynt å komme, og sommerlige skjørt og shorts har nå begynt å komme i butikkhyllene. Søte, lyse pastellfarger og sterke neonfarger er noe av det hotteste i sommer. Her er en liten kolage med noen forskjellige sommerlige anntrekk. Håper dette kan gi deg litt sommer inspirasjon.

 Hvilken av sommertrendene liker du best?

- Anniken

Kosekveld

Noen andre som elsker jordbær og smeltet sjokolade?

VELKOMMEN!

Hei og velkommen til vår nye blogg. 

Vi er to 15 år gamle jenter med navn Anniken og Sunniva fra Bergen. Vi interesserer oss for foto og mote, noe som er grunnen til bloggnavnet vårt. Innleggene våre kommer til å bestå av bilder vi selv har tatt, vår hverdag og mote.  Vi er begge nylig konfirmert, og var sammen på konfeleir i London.

Sunniva:

 

Anniken:
hits